Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lovar du ej -Så lovar jag!

Inga löften om guld bör givas
När jag vet att du ej har råd

Silverträd kan återupplivas
När vi kan vår magiska kod

Våra cirklar är nu slutna
Det vågar jag lova

Fastän vingar är brutna
Och auror dova


Ty tecknet ändå helt har blitt
Tro, hopp och kärlek är ditt och mitt

För evigt det ska vara, det tror vi på
Och hoppet ska förklara, att lyckan ej vill gå

Trots att kärleken kan blåsa upp till storm
Dess lugnande kraft är och förblir


Enorm




Bunden vers (Rim) av amolunda
Läst 209 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-09-13 15:58



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fina ord... /Vargen
2013-09-13
  > Nästa text
< Föregående

amolunda
amolunda