Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skål, töm glaset och gör mig hänsynslöst lycklig för en stund


Följ med mig hem i natt

Lägg mitt kroppsnära varligt tillrätta
och
sprid dina varma ben om min rygg

möt mina andfådda snömoln sittande
och
blicka mig innerligt sällsamt lugn

för visst sjunger vi lyckans kanon
och
fångar ångande kön i ett radband

i vätskors glidande hav låter vi oss styra
och
bubbla oss samman i korsets tecken

så är du redo min hjälte att upptas
och
ärligen möta både demoner och änglar

kom mig då närmare än eggen
och
låt oss blanda vårt söta blod

och

ja, vad återstår därpå

än att knulla oss sanslösa i natt

Amen

                     @




Fri vers av Elina Vacker
Läst 359 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2013-09-13 16:03



Bookmark and Share


  Eliza-69
Amen ;)
2013-09-15

  träsnidaren
Fantastiskt skrivet!
2013-09-15

  Jordgubbsodlare
Kvädet skrevs fredagen den 13e...

"ärligen möta både demoner och änglar
kom mig då närmare än eggen
och låt oss blanda vårt söta blod"

Hur slutade sagan? ;)
2013-09-14

  Jordgubbsodlare
Och bilden på dig sen! Du är helt avgjort en femme fatale, men det här är ju ett poesiforum... ;)
2013-09-14

  Jordgubbsodlare
Jag gillar övergången, från textens inledande fjäderlätta beröring till slutets redlöshet och vulgära ordval; "knulla oss sanslösa". Undrar om det var något du bestämt dig för när du började skriva om det växte fram med din egen känsla, om du försatte dig i rörelse? Oavsett så gillar jag dikten. Du lyckas fånga känslan av två människor som valt varandra och som är speciella för varandra, inte bara offer för könens blinda hysteri. Den har vävt in skönhet i raderna som sedan mynna ut i råknullande formuleringar. Jag vet inte om jag vill ha det så, känner mig lite blåst. Blir osäker på om sagan verkligen slutar lyckligt?
2013-09-14

    ej medlem längre
Som vanligt pulserande livsbejakelse!!!
2013-09-13

    ej medlem längre
Ja fy fan Amen alltså! haha
Skön text!!!
/LW
2013-09-13

  Tess74
Amen på denna vackert erotiska text! Snygg som få är du som vanligt
2013-09-13
  > Nästa text
< Föregående

Elina Vacker
Elina Vacker