Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det är ett barns ansikte jag ser framför mig


Ditt ansikte

 

som en isande känsla

under min hud

 

finns du kvar i mig

ditt ansikte

en spegel

av omgivningen

och inre rum

 

sårbar

formbar

kan du inte värja dig

 

det okända 

obegripliga

samlas i djupa brunnar

 

svåra att nå

svåra att förstå

 

kompakta lock

lägger du på

mörkret stängs inne

 

 

jag ser ditt ansikte

som en isande känsla

under min hud

 

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Lärling
Läst 356 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-09-27 15:54



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
VAckert i beröring
2013-11-06

  Nina.H
Berörande skrivet.. ryser!
2013-10-01

    ej medlem längre
Dina ord berör...starkt.
2013-09-27
  > Nästa text
< Föregående

Lärling
Lärling