Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Våra blad ur historien

 

Se där,

liljan som spirar sin glädje

i värmen från dina händer

skymtar snart,

ljuset av din kärlek

stilla,

lägger jag min lust

 

Så öde,

i saknadens lund

kan jag släppa

de toner

som klingar falskt

där,

kan jag äntligen

vända

våra blad ur historien.




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 194 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-09-13 20:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP