Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

korkskruv, bryne och salt

korkskruv
bryne
och
salt

detta finner jag på spiselkransen i mitt hus
över den öppna spisen

behöver jag så mycket mer
tänker jag

skruven till vinet
brynet till kniven
den som skär ost, sallad, korv och kött
och

saltet
det som hör till själva livet




Fri vers av Ingmar Hård VIP
Läst 222 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-09-13 20:25



Bookmark and Share


  Minkki VIP
inte mycket man behöver... :)
2013-09-17
  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP