Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DEN ÅLDRANDE SVANEN

Jag flyger ej längre

med lätta vingar

men min skrud

förblir ännu vit

 

Jag sjöng högt i dur

när våren kom

nu är tid att vända om

 

Ständigt sökande

efter uppvindar

för mina trötta vingars skull

Glidande, glidande, vilande

ropar jag i mollton

smärtan ut

Vit ser ni mej vit

men ändå

så nära mull

 

 

M-L




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 266 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-09-14 12:46



Bookmark and Share


  Densen VIP
En dikt som griper tag,berättar så mycket...smakar gott i munnen då man läser den högt;))
2013-09-16

  Bibbi VIP
Suverän.
2013-09-15

    ej medlem längre
Mycket fint skrivet.
2013-09-14

  ULJO
En mycket fin text
2013-09-14

  Femme
Så rent, ärligt och vackert.
2013-09-14

  stig wikman
SVANTASTISKT.
2013-09-14

    maija tuori


Så himla vackert .
2013-09-14

  Carina Bendix
Vad vackert skrivet!
2013-09-14

  Lars Hedlin
Jätte fint skrivet!
2013-09-14

    ej medlem längre
underbart fin..
2013-09-14

    ej medlem längre
Så bländande vackert, sorgesamt och smärtsamt..
2013-09-14
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP