Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Doft





Mina fingrar luktar dig
Mitt ansikte doftar dig

Hela jag känner av dig
Din närhet

Dina läppar
Så våta
När jag smakade på ditt inre

Våra kroppar mot varandra
Lika former
Samma mönster

Konturerna av oss två
När vi gned oss mot varandra

Jag doftar av dig
Du doftar kvinna

Jag vill aldrig mer tvätta mig




Fri vers av Tess74
Läst 245 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-09-15 12:05



Bookmark and Share


  Jordgubbsodlare
Lika vackert som den första kärleken!
2013-09-20

  Ninananonia VIP
Vacker kärlek
2013-09-15

    Elisabeth Nilsson VIP
Mycket vackra ord om kärlekens underbara väsen!
2013-09-15

  Carina Bendix
Ömt och kärleksfullt.
2013-09-15

  Mike
Underbart skrivet. En sådan närhet och ömhet.
2013-09-15

  Angel of love
Ljuvligt fint.
2013-09-15

  Lars Hedlin
Hetta och passion!
2013-09-15
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74