Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Låter dig falla

Jag vill och jag ska

jag vågar

trots rädslan

tomheten

och nakenheten



Jag står på kanten

till gränsen

av vad du innebär

Jag lutar mig

det svindlar


Jag hoppar tänker jag

i en sekund

och ser dig

plötsligt


Tar handen som leder

mig hem


Låter dig falla

ensam


Bort från dig
mitt mörker


du lurade mig
i åratal


Dagar går i massor




och livet gryr äntligen

åter


utan dig




Fri vers av sommarmoln
Läst 231 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-09-15 15:07



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Så levande och stark...gör ont i mig. kram
2013-09-15

  träsnidaren
Osminkat och så vackert att jag gråter. Du måste ha varit med om något jobbigt, men du vverkar så stark.
2013-09-15
  > Nästa text
< Föregående

sommarmoln
sommarmoln