Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Söndagslat

Duggregn ligger
i vägen för sikten
som fördunklar
klara tankar

Våta byxben
klibbar fast
som silvertejp
över munnen

Lägger mig
ovanpå sängen
torkar håret
på kudden

Smeker din
hud
kysser din
mun

Dunklet stör
min kärlek

YM Bohman-13




Fri vers (Fri form) av Njord
Läst 235 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-09-15 20:22



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Skönt att ha någon nära.. när det är "dunkelt"
2013-09-17
  > Nästa text
< Föregående

Njord
Njord

Mina favoriter
TILL ALLA PÅ POETER