Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

paj




vintervilas solinre
vårkyssta grenar
äppelblom
humlebrum


frukter
doftar

mognad





hon skalar
hon skalar

vad
skalar du



äppellockar
ringlar utmed handled



hon knådar
hon knådar

flätar tak


golvet är buret




elden sprakar
luckan glöder

doften stiger

vaniljnära
skimrandevitgulds




hon dukar bordet med vit duk

bjuder
hans
ögonfröjd




vaggan står stilla

klyftorna är stjärnhjul
kärnorna är stigna
ur
hus

sådorna
är lyktans väggar





Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 260 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2013-09-15 20:31



Bookmark and Share


  MoonCalled
Nu blev jag sugen på paj. Fin text i alla fall
2013-09-19

    ej medlem längre
Härligt doftande poesi.
2013-09-17

  ResenärGenomLivet VIP
Så fint...säkert jättegott också...
2013-09-16

  Nina.H
Åh.. det doftar ljuvaste
äppelpajen.. bakad med
kärlek och poesi.. det kan
bara smaka himmelskt gott!
2013-09-16

  Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)
Underbart.. så skönt doftande..
2013-09-16

  Lars Hedlin
VAckert
2013-09-16

  Nils Teodor VIP
Stämningsfullt och vackert
2013-09-15
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser