Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ompub.


Lund - Landskrona, vagn 11. plats 106


Trots din plats var två rader bort
slog du dig ner, mitt emot mig
på tåget mellan Lund och Landskrona

Jag ville räkna fräknarna i ditt ansikte
känna om din röda solbrända hy
brände lika mycket som dina klara ögon gjorde

Din hund, han såg mig
satt emellan oss och log
Han slickade min hand
och du ursäktade dig för hans beteende

Du steg av
blev tillslut en prick på perrongen
Jag ville luta mig ut, genom fönstret och skrika
du glömde kvar din parfymdoft mellan sätena

Kände du inte igen mig, det var ju jag
Jag som skulle älskat dig trotts en regnig sommar
din rufsiga frisyr
och ditt svullna myggbett på kinden

Snälla säg att vi ses igen

Jag sitter kvar här
och väntar




Fri vers av Daniel_78 VIP
Läst 1143 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-03-08 11:33



Bookmark and Share


  KonstigaKatter
Valde den texten för att läsa pga rubrik:) Den känslan, oh, upplevd... Vacker text.
2007-10-01

    ej medlem längre
Nästan så man börjar spekulera kring vilken parfym det kunde vara...*Ler*
Daniel,
underbar text.

Och slutet; mums.
2006-04-22

  anneluca
Har läst denhär texten om och om igen....Mållös. Så jag låter siffrorna tala för sig själv:-)
2006-03-22

    ej medlem längre
Den här är för underbar!
2006-03-09

    n.
åååååååååååååååååååh ljuuuuuvligt!!!!
2006-03-09

  BlåhäXa
Hände mig igår! men tåget va inte mellan lund - landskrona... men han stack en visitkort i handen min! så jag skickade sms "remeber me ;-)" fick svar: yeees! -så, skaffa dig en bunte visitkort! mycket fin text med känsla av närvaro och den där "ögonblicket"
2006-03-08

  noname_realmind
Ömsint och vardagsnära om förälskelse som lever sitt eget liv...
Utan krångel har du fångat längtan, sinnlighet och pirr på ett sätt som känns äkta.
2006-03-08

  Ikna
Åh, så fin! Men sorglig....
2006-03-08

    Bodil Sandberg
Vilken suveränt bra kärlekdikt....en berättelse i poesins tecken...bravissimo säger jag!!!!
2006-03-08

    Emma_med_t
*ryser* kärlek :-)..
2006-03-08

  Almagrundet
Gillar texten! Den är som en mini-novell. Det där med doften som blev kvar - hög igenkänningsfaktor.
2006-03-08

  Sanningsägaren VIP
SÅ vackra ord om kärlek.
sorgset och du har verkligen fått fram frustrationen..
Känslan av att bara ställa sig upp och göra precis "det där" .. men också hejdandet...
bara en liten vink.. ska det inte stå "säg" i sista stycket?
Härliga ord.
Tack Daniel!
2006-03-08

  Noc
damn nice.. livet är bra strange ibland..
2006-03-08

    ej medlem längre
Det var mysigt att se denna text igen, daniel!
2006-03-08

  Åsa Gustavsson VIP
Spring efter henne!
2006-03-08
  > Nästa text
< Föregående

Daniel_78
Daniel_78 VIP