Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ljuskraft

Tack alla stjärnor
för ljuset ni ger
Sopar bort mörker
så att jag ser

Ger av er själva,
dag liksom natt
Förtär er själva,
delar er skatt

Så vill jag vara
och så vill jag bli
Ge av mig själv
till det som är vi

Att dela en gåva
ger mening i liv
Gläder vår själ
så att den tar kliv

Att växa och gro
medan kroppen förtärs
är själens mening
som vet att den närs




Bunden vers (Rim) av Mats VIP
Läst 263 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-09-16 03:49



Bookmark and Share


  ULJO
Finstämd poesi om stjärnornas förmåga
2013-09-16
  > Nästa text
< Föregående

Mats
Mats VIP