Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Berusad







Men du vet att jag vill ha dig va
När jag ser dig gå framför mig med dina jeans
Som smeker din stjärt på ett behagligt sätt
Du är så där nonchalant vacker
Att du nog inte själv förstår vilka jävla krafter du besitter
Tror inte du lämnar någon oberörd
Ditt skratt och din charm
Fan alltså
Du har mig lite lost
Kan inte riktigt sova
Dina fingrar borde vara i mig
Jag borde leka med ditt hår
Så där magiskt
Jag bara svamlar för jag är liksom berusad
Men vad gör väl det
Jag gillar att vara full




Fri vers av Tess74
Läst 279 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2013-09-16 08:32



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Hämningslöst
mjukt
varmt
full
2013-09-18

  Carina Bendix
Härligt! :)
2013-09-16

    Elisabeth Nilsson VIP
Du beskriver en underbar känsla. Den som man har som nyförälskad!
2013-09-16

  Eliza-69
Gillar ;)
2013-09-16

  Angel of love
Du är underbar!!
2013-09-16

  aol
underbart härlig mustig, kändes från hjärtat,
2013-09-16

  M M Mannheim VIP
Så skickligt rör du dig i den erotiska poesin underbara värld. Helt utan att bli porrig.
2013-09-16

  Lars Hedlin
Stark och intensiv
2013-09-16
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74