Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sent





Molltonade
molnen drar-

floxens färger falnar,
enstaka blommor kvar-

försenad fjärilen fladdrar
över det som var

Så drar allt förbi
molnen, fjärilen, vi.










Bunden vers (Annat versmått) av Jan Widströmer VIP
Läst 363 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2013-09-16 11:39



Bookmark and Share


  Julio VIP
Du är en mästare i mina ögon..
2013-10-11

    ej medlem längre
"Så drar allt förbi
molnen, fjärilen, vi."
Elegant.
2013-09-18

    ej medlem längre
Vackert vemod!
Tack!
2013-09-18

  Lena Själsöga Keijser
fjärilsvingar

fjärilens
livscirkel har så mycket
att förtälja oss


din penna andas mjukvacker
2013-09-17

  Minkki VIP
vad är ett liv...
2013-09-17

  Peter Olausson VIP
så abrupt, precis som ögonblicket som drar undan!
2013-09-16

  Gunnel Eriksson VIP
Fina alliterationer med en
avslutande rad, som jag tycker
är genial.
2013-09-16

  Heikki Hellman
Kort och uttömmande summerat av hösten oundvikliga händelser.
2013-09-16

  Palett
Inför hösten och livets gång en vemodig reflexion !
2013-09-16
  > Nästa text
< Föregående

Jan Widströmer
Jan Widströmer VIP