Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ditt leende






När jag kände doften av ditt underliv blev jag yr. Jag kysste först insidan av dina lår. Smekte din mjuka stjärt och hörde hur du gnydde under mina händer och tunga. Ingen kontroll. Inget vi ville ha. När jag sedan slickade din öppning som smakade salt och kärlek gned du dig mot mig och lät så vackert som ingen annan har gjort med mig. Jag gav dig mer av allt. Mer än jag någonsin har gett någon. Ville känna varje del av dig. Förstår du? Jag är din. Dina små fniss när du kom med min tunga mot dig gjorde mig lyckligast i världen. När du sedan tog mitt ansikte i dina händer och viskade: Kom, och kysste mina fuktiga läppar som smakade dig visste jag att du är gudinnan i mitt liv. Du log mot mig det vackraste leende jag har fått.




Fri vers av Tess74
Läst 327 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2013-09-16 12:00



Bookmark and Share


  Jordgubbsodlare
En text med styrka, du lyckas lyfta fram din upplevelse naket och vackert utan att bli det minsta snaskig, trots dess explicita natur. Bravo!
2013-09-20

  aol
verkligen vilken inlevelse vilken känsla, starkt vackert med ett djup där väggarna väves samman av fjärilsvingar,
2013-09-16

  Carina Bendix
Låter underbart! Kärlek mellan två kvinnor verkar så mjukt och vackert! Så äkta!
2013-09-16

    Elisabeth Nilsson VIP
Kärlek mellan kvinnor så fint och sensuellt bekriven! Vackert och hett!
2013-09-16

  M M Mannheim VIP
En fin fri vers om fri kärlek över alla gränser. Du är bara så underbar!
2013-09-16

    ej medlem längre
vackert om kärleken!
2013-09-16

  Lars Hedlin
Wouser vilken hetta! ;)
2013-09-16

  reza.hb
En sådan stark personlighet som avspeglas mod, kärlek, liv, existens, hopp, kvinnlig karaktär, liksom fint lagrad och doften av en dekanterat vin..

2013-09-16

    anzerex
mums få man vara med : )

skoja :) bra skrivet!
2013-09-16

  Eliza-69
Mmm...härligt
2013-09-16

  Angel of love
Ljuvligt!!
2013-09-16

  peter markurth
fin
2013-09-16

  Tabac VIP
Kvinnlig kärlek är vacker!
2013-09-16
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74