Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bortom alla gränser finns inga gränser


Landet som inte finns.

Där lever människor
hand i hand
kärleksfullt
respektfullt
med olika hudfärg
etnicitet
sexuell läggning
och religiös
åskådning.

Det är landet
utan krig
strider
avundsjuka
bitterhet
och med total
avsaknad
av hat

där skulle jag vilja bo

i landet

som inte finns.




Fri vers (Fri form) av Tabac VIP
Läst 338 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-09-16 15:41



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Ja .. där skulle man bo :)

kanske gör man det ändå i sin egen tankevärld..?
2013-09-18

    ej medlem längre
Ett drömland!!!
2013-09-16

  Tess74
Ja gud vilket underbart ställe. Ska vi flytta?
2013-09-16
  > Nästa text
< Föregående

Tabac
Tabac VIP