Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att vara fri - är att leva.


På www.poeter.se


får man skriva om
precis vad som helst
ena dagen om ytligt knullande
och ett one night stand 
andra dagen om riktigt
genuin kärlek
för att tredje dagen
försöka förmedla ett budskap
om empati och känslor
i sina rader
och på fjärde dagen kanske man
kräks ut
all bitterhet man samlat på sig
under typ 40 år

jag tycker det är skitkul

för på poeter.se
tillåts man vara människa

7 dagar i veckan

24 timmar om dygnet

tack!




Fri vers (Fri form) av Tabac VIP
Läst 389 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2013-09-16 17:09



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
:) just så ..
2013-09-18

  Nina.H
Haha.. ja sånt är livet för en
poet här på Poeter.. allt är
tillåtet.. kul när det svänger!!
2013-09-16

  Tess74
ja tills man blir påhoppad för sina texter av dom som inte tycker att man får skriva vad man vill....sånt är alltid uppfriskande tycker jag ;)
2013-09-16

  Angel of love
Skönt att här kan man vara så schizofren man vill ;)
2013-09-16

    ej medlem längre
Härligt! nu måste jag läsa din text MONSTERfittan, låter hysteriskt.
2013-09-16
  > Nästa text
< Föregående

Tabac
Tabac VIP