Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TANKESTUND

Du ger oss höst en tankestund

över allt som dör och livet

Över allt som faller ner mot jord

till synes övergivet

 

Över humlors surr som tystnat

och fåglars flytt till sol

Över att vi åter haft en sommar

sedan hösten var i fjol

 

Det är så skönt med tankestunder

när löven singlar ner

Veta att de till nästa år

kraft till grönskan ger

 

 

M-L




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 263 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-09-16 18:42



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Fint.
2013-09-24

  Lars Hedlin
Mycket fint!
2013-09-18

  Mona Nordkvist VIP
Så fint om hösten.
2013-09-17

  aol
vackert rimmat och tänkt om hösten,
2013-09-16

  Heikki Hellman
Du skriver om och drar dig till minnes den förlorade sommarn på ett fint och känsligt sätt. Det värmer då vi kastar oss i höstens tätnande mörker.
2013-09-16

    ej medlem längre
snyggt rimmat...
2013-09-16
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP