Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När du sluter mig i din famn

 

När din närhet sveper mig

i stillheten

kan inget dölja kärleken

som öppnar sitt paradis

 

Jag finner mig upphöjd

när du sluter mig

i din famn.




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 278 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-09-16 19:21



Bookmark and Share


    ej medlem längre
snyggt..
2013-09-16

    ej medlem längre
strangers in paradise
2013-09-16
  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP