Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ensamhet

Ser er där ute

Hör er där ute

Ni ser inte mig här inne

Ni hör inte mig här inne

jag ropar till er

jag sträcker min hand mot er

men ni skjuter era barnvagnar
sitter i era bilar
cyklar på era cyklar

i ert liv

ni behöver inte mig

YM- Bohman-13




Fri vers (Fri form) av Njord
Läst 250 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2013-09-17 11:03



Bookmark and Share


  Maria Sundelin VIP
När du som minst anar det kommer någon att se och behöva dig
2013-09-22

    ej medlem längre
men gå ut då för fan. sök dig till doms om inte "men ni skjuter era barnvagnar
sitter i era bilar cyklar på era cyklar"
2013-09-22

  Rozsi.kovacs

fint du delar med dig en känsla av att inte bli sedd,säkert är det
säkert är det många med dig som känner likadant är det så att vi
människor kommer längre o längre ifrån varann...



2013-09-22

  Epione VIP
Den här kändes långt inne.

2013-09-19

    ej medlem längre
Så mycket längtan i dina starka rader. Längtan till det vi alla helst av allt behöver få..
2013-09-17

    ej medlem längre
Bra,så är det!!!
2013-09-17

  Gunnel Eriksson VIP
Var och en har nog av sitt liv och
sin Smartphone. En del varken
ser eller hör. Fin känsla i din dikt!
2013-09-17
  > Nästa text
< Föregående

Njord
Njord

Mina favoriter
TILL ALLA PÅ POETER