Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förföriska vatten




Sommarnattens sandstrand smeker frusna fötter
Stjärnors reflektioner lockar mig mot mörka vatten
Virvlande vågor viskar väna vaggvisor
Sjöbrisen sjunger storslagna sånger om slummer
De berättar att de har väntat mig

Knädjup kyla


En evig kamp mot ensamheten
Styrde mitt skal mot skuggors stränder
Stående i skymningsvatten
Skådar jag dimvärldens drömska djup
Som säger att det saknat mig

Midjehög mystik


Rädslan vaknar, väntar inte någon därhemma?
Vågorna omfamnar mitt bultande bröst
De märker att jag tvekar
Men berättar att de har längtat efter mig
Att livet är för långt för att vara olycklig


Vattnet bedövar mig




Bunden vers av anathema VIP
Läst 363 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-09-17 14:35



Bookmark and Share


  Nina.H
Åh, den där dikten var suggestiv,
djup men oerhört vacker i sin
poesi.. gillar raden "virvlande
vågor viskar väna vaggvisor"..
Så snyggt och välskrivet!
En text som jag gärna vill spara
och inspireras av..
2013-09-17
  > Nästa text
< Föregående

anathema
anathema VIP