Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den vackraste varelsen som Gud har skapat






Jag låg vaken
Före dig
Lyssnade på dina andetag
Följde din kropps konturer
Täcket hade glidit av din vackra kropp
Ditt långa mörka hår smekte kudden
Och du fnissade åt nåt i din dröm
Jag hoppades att du drömde om våran natt
Att det var den som gjorde dig lycklig

Jag nuddade lätt din mjuka runda stjärt
En liten tatuering dolde sig i din svank
Minns inte nu vad den föreställde
Minns bara dina bröst som jag kysste ömt
Din perfekta bröstvårta i min mun
Jag betraktade dig när du sov
Var nog berusad fortfarande
Där jag låg och såg på den vackraste varelsen som Gud har skapat




Fri vers av Tess74
Läst 407 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2013-09-17 14:57



Bookmark and Share


  Ankan_Anki
Erotiskt och underbart!
2013-09-24

  Elliinor
wow! underbart!
2013-09-23

  Maria Sundelin VIP
Ett vackert minne du fångat
2013-09-23

    Elisabeth Nilsson VIP
Mycket vackert och ömsint diktat! En fin hyllning.
2013-09-18

  Carina Bendix
Mycket vackert!
2013-09-17

  reza.hb
En kärleksfull text
med strålning av en skön värme
som pulsar i takt med hjärtat...
2013-09-17

  Rozsi.kovacs

så vacker o skir
2013-09-17

    ej medlem längre
Som en saga, en dröm, en myt om Shangri-La,. men ack så sann
2013-09-17

    Dan Myrbeck
Vackra erotiktankar!
2013-09-17

  Angel of love
Kärlek <3
2013-09-17

  M M Mannheim VIP
En vacker dikt till en vacker Guds skapelse!
2013-09-17

  Lars Hedlin
Så vackert skrivet i ömhet och värme!
2013-09-17
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74