Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
svengla sig över gränser


sea taught; ett citat

 

"...det är inte normalt att vara normal på en skala av nåder och
skuld när klubborna göder sig på fördärv dom skapar..."

 

så växer rot in i samveten
och sen

 

jag tar semester från normaliteten
igen
jag tar mig bort från allmänna smeten
igen
jag tar mig själv i kragen som skrivvän
igen
jag tar dig inte för given som vän

 

jag tar semester från normaliteten
och sen

 

så växer rot in i sambeten
igen

 

 




Övriga genrer (Aforism) av Pot Pourri
Läst 155 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-09-17 17:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri