Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

You want a piece of me?





Alla vill ha en bit av mig
Känner mig som en stor tårta
Fylld av överraskningar
Som ni tror er ska få
Skär lite i mig
Så får ni se
Vad som verkligen döljer sig därinne
I dont Think you can handle the truth
Är du redo?




Fri vers av Tess74
Läst 257 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2013-09-17 18:33



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
I already have one! Kära syster i nöd och lust!
2013-09-18

  Angel of love
Tallrik, kniv och gaffel jag är redo :))
2013-09-18

  Carina Bendix
Spännande..;) Jag är redo..
2013-09-17

  M M Mannheim VIP
Yes I want a piece of you! Men min ålder sätter nog käppar i hjulet. Men jag kan njuta av dina dikter! Och det gör jag!

2013-09-17

  peter markurth
fyndigt
2013-09-17

  Kaptenlöjtnant
he he
härligt
tårtan
2013-09-17
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74