Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kronan är din

att våga se
den jag kan vara

att våga vara
den jag är


ta steget ut i landet bortom
det alla säger att verkligheten
är

att våga stå upp för en annan sanning
det min själ säger, ropar

titta där
se vad som finns där
bara ta ett steg
våga leva

veckla ut dina vingar
visa vem du är för dig själv

tro på den du är
strunta i andras trygghets zon
bygg ditt eget slott
skapa den verklighet där du kan andas
där du kan vara du

lev.




Prosa av Desire'e
Läst 196 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-09-17 20:00



Bookmark and Share


  Water VIP
Den här gillar jag verkligen...rak och tydlig...och i mina ögon en sanning för att följa sin egen livsmening
2013-09-21
  > Nästa text
< Föregående

Desire'e
Desire'e