Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vinterlandskapets egen sång

Res dig upp
dansa till sången du hör

likt näktergalen
sjung
sjung för allt vad du är värd

strunta i vad andra tycker
ta på dig festkläderna
dansa snurra runt
sjung din sång

du är allt du kan vara
visa vägen
låt andra se frigörelsen från
tystnaden till varje sång som skall sjungas
varje dans av frigörelse

dansa dansa
snurra runt

skratta
känn kärleken som flödar över





Prosa av Desire'e
Läst 208 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-09-17 20:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Desire'e
Desire'e