Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kristian Gidlund





En vacker själ har slocknat
Livet är orättvist
Och ibland undrar man varför
Men jag tror att Kristian hade gjort sitt här
Vi var många som lyssnade
Många som läste
Och han nådde fram
Idag sörjer jag och många andra i Sverige
Förlusten av en stor författare och musiker




Fri vers av Tess74
Läst 305 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2013-09-18 08:22



Bookmark and Share


  Carina Bendix
Hörde om det på radio på jobbet..men vet inte vem han var..
2013-09-18

  Densen VIP
Känns som han bör kollas upp;)
2013-09-18

  Lars Hedlin
Världen har föelorat en stor författare ..
2013-09-18

    ej medlem längre

Mycket fint skrivet ...
2013-09-18

    ej medlem längre
just så!..livet har ett grymt ansikte
ävenså..
2013-09-18

    ej medlem längre
Tack för att du hyllar en fin människa, jag kände honom inte men alla bär något fint inom sig..
2013-09-18

  M M Mannheim VIP
Oj! Det var kanske väntat men förbannat sorgligt, en sådan begåvning.
2013-09-18

  Angel of love
En stor sorg... Så vacker människa.. Saknad.
2013-09-18
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74