Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

min ballong

fyller min ballong med
tårar
smärta
sorg
saknad
längtan
ilska
frustration
tomhet
ångest
nu är den full
men har mer att fylla den med
ensamhet
längtan
vilja
död
liv
styrka
svaghet


PANG!

Den exploderade
blev TOM
ligger rester lite överallt
bara spår av ballongen finns kvar
var tog innehållet vägen?




Övriga genrer av smultroneken
Läst 253 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-09-18 14:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

smultroneken
smultroneken