Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livboj




Varför varnade ingen mig
Att livet gör så ont
Varför varnade ingen mig
För mig själv

Ingen talade om
Att jag är en sån här
Som flyr
In i nåt annat
Som jag tror ska rädda mig

Men jag är ett jävla skepp
Som sjunker
Långsamt framför alla
Och vem fan räddar mig




Fri vers av Tess74
Läst 293 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2013-09-18 14:37



Bookmark and Share


  Carina Bendix
Alla är olika, och ingen är bättre än någon annan. Ditt flykt-beteende har nog ett syfte för dig, om inte annat så lär du dig något av "misstagen". Men du kommer inte att sjunka, vi alla dina vänner ska agera som din livboj. ;)
2013-09-18

    ej medlem längre
Nu börjar dramatikern flyta samman med lyrikern... Intressant resultat
2013-09-18

    Dan Myrbeck
Ja tror flyktmekanismen
är välutvecklad hos dom
flesta av oss.
2013-09-18

  Lars Hedlin
Känner igen den känslan ..kramar till dig!
2013-09-18

    ej medlem längre

Gripande frågeställningar
2013-09-18

    ej medlem längre
Ja ibland borde man förbjudas att vistas i samma rum som sej själv
2013-09-18

    ej medlem längre
livet kan vara likt
ett gungfly iblland..
2013-09-18

    Elisabeth Nilsson VIP
Låt alla som älskar och beundrar dig bära dig framåt, vara din livboj! Du är inte ensam.
2013-09-18
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74