Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Armo



Kuulen hiljaista

huminaa


Loppukesän lempeä

tuuli puhaltaa


Armon päivä uusi

minulle aukeaa


Vaikka välillä myrskyää

ja kaikki on pimeää


Sinun armosi kuitenkin

on aina on loputon















Fri vers av maija tuori
Läst 328 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-09-18 17:53



Bookmark and Share


  walborg
Kiitoksia
2013-09-18
  > Nästa text
< Föregående

maija tuori