Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

My heart beats in stereo






Mitt hjärta är som en stereo
Spelar den ljuvaste musik
Om du lyssnar noga
Så kan du följa min rytm
Är du riktigt snäll
Stryker mig medhårs
Så kanske jag släpper in dig en stund
Och om du ser in i mina ögon
Lovar jag dig att vi går tillsammans




Fri vers av Tess74
Läst 197 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-09-18 22:16



Bookmark and Share


  Kaptenlöjtnant
fin text, och ett mycket lyckat konstnärligt foto
2013-09-19

  Lars Hedlin
En text om tillhörighet!
2013-09-19
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74