Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ett steg i taget

varligt

tarvligt

handlöst du faller

sakta ner

där du står

ta dig uppåt

ett steg i taget

hur sakta det än

må gå

låt det ta den tid

det tar

 




Fri vers (Modernistisk dikt) av wiria77
Läst 290 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-09-18 22:54



Bookmark and Share


  anits VIP
Mycket klokt skrivet
2013-09-24

    AA VIP
Fint...
2013-09-20

  Lars Hedlin
Mycket fint!
2013-09-19

    ej medlem längre
så fint så!
2013-09-19
  > Nästa text
< Föregående

wiria77
wiria77