Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kan man röka en hashtagg?


#iOS7#update#apple

Vilken obehaglig
känsla
att uppdatera
till iOS 7.0 

som att vara medvetslös
i 30 minuter

och totalt bortkopplad

från omvärlden.





Fri vers (Fri form) av Tabac VIP
Läst 266 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-09-19 08:47



Bookmark and Share


  Nina.H
Haha.. känns igen.. gjort
samma grej. :)
2013-09-20

    ej medlem längre
Haha, jag har inte uppdaterat än... ;) jobbiga 30 minuter...
2013-09-19
  > Nästa text
< Föregående

Tabac
Tabac VIP