Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Eget foto


På verkstadsgolvet

 

På verkstadsgolvet

är hans hos sig själv

bland verktyg och

traktorsdelar

 

Tankar får sväva fritt

mellan väggar

och praktiska

göromål

 

Han resonerar med sig själv

lyssnar till dagar som varit;

moderns välmenande råd

händelser som blivit visdom

 

Medan händerna blir skitiga

och fötterna trötta av steg

klarnar bilden allt mer

 

hur avskedet för hans älskade mor

ska arrangeras och bli till minne

 

---

När arbetsdagen gått till ända

sopar han verkstadsgolvet

och stänger dörren

 

 




Fri vers (Fri form) av Lärling
Läst 297 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-09-19 20:15



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Så kärleksfullt!

Texter som din kan bara hyllas för lite!

Oerhört fin text!
2013-09-27

  Gerd Vading
Andaktsfullt och nära.
2013-09-23

  Nina.H
En fint berättad bild ur
verkligheten.. Applåder!
2013-09-20

  aol
bra känslosamt skriftat,
2013-09-19

  Rozsi.kovacs

Bravo vilken bra text
2013-09-19
  > Nästa text
< Föregående

Lärling
Lärling