Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömmar
Längtan
Trampa försiktigt

Rädsla
Vilja
Gå varsamt fram

Kärlek?
Feghet?
Vänta nu, stanna!

Ord
Går sönder
Du klampar vidare
över mitt hopp.




Fri vers av O W R
Läst 358 gånger
Publicerad 2006-03-08 16:22



Bookmark and Share


  Shininkagemusha
..aj.

Skön stilla stämning om smärta och sorg. "Ajjet" syns, utan att slå över till desperation. Starkt.
2006-03-09
  > Nästa text
< Föregående

O W R
O W R