Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Våga

Våga vilja tro


Att livets vägskäl kan bero

På hopp och chans

Du ej trodde fanns


Våga fråga


Om du ej hittar rätt

När inget val är lätt


Våga se vad som kan ske


Om du trampat sönder cykeln

Över helvetets bro av sorg

När du tappat bort nyckeln

Till slutmålets trygga borg


Våga förstå



Att du framåt ska fortsätta gå




Bunden vers (Rim) av amolunda
Läst 225 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-09-19 13:46



Bookmark and Share


  Unikum VIP
Tack, fina och tänkvärda ord.
Du fortsätter att inspirera. :-)
2013-09-20

    ej medlem längre
Väldigt fin poesi...
2013-09-19
  > Nästa text
< Föregående

amolunda
amolunda