Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett hav av känslor

Jag seglar i ett hav av känslor.

Ibland kommer det höga och upplyftande vågor som ger mig siktet framåt.

Ibland blir det storm och oväder och det är svårt att se någonting.

Resan på havet av känslor har inget mål. Havet är hela tiden föränderligt.

Det är därför man behöver lära sig kunskapen att segla.

Att inte låta stormarna bli för övermäktiga att hantera.

Att se till att ta till vara på vinden i seglet när den väl kommer.

Så blir havet lättare att leva med.




Fri vers av Ballongen i skymningen
Läst 299 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-09-19 14:45



Bookmark and Share


    nånja
"havet är hela tiden föränderligt"
2014-08-23

  Ballongen i skymningen
Tack! :)
2013-09-22

  Angela Bohlin VIP
Klokt och tänkvärt!
2013-09-19
  > Nästa text
< Föregående

Ballongen i skymningen
Ballongen i skymningen