Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Champion!






Att vara på gymmet en fredag och lyfta tungt tungt kan göra det tunga sinnet lättare än en fjäril.
Jag känner mig som en champion idag!
Svetten lackar.
Fin fredag önskar jag er alla själar.




Fri vers av Tess74
Läst 209 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-09-20 11:18



Bookmark and Share


  Densen VIP
Att vara glad är att leva;)Varm kram på dej nu!
2013-09-21

  Carina Bendix
Tack detsamma! :)
2013-09-20

  Angel of love
Önskar dig detsamma vännen. Kram
2013-09-20

  Lars Hedlin
Härligt ...HA en strålande fin Fredag! kram
2013-09-20
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74