Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stolt





Vandrar på mina gator. Ser vad som hänt med alla trasiga själar. Mina vänner som dött. Mina vänner som inte längre finns i mitt liv. Svek. Kärlek. Sorg. Livet är hårt ibland. Men jag vet att det finns nåt högre. Nåt som ger mig kraft. Att orka vara jag. Den förvirrade själ jag har varit halva mitt liv. Hon som är en människa med känslor som svallar likt ett vulkanutbrott. Och ibland är jag lugn som en sjö på kvällen. Jag accepterar mig nu. Slutar slåss mot mig själv. Jag är jag. Ingen kan ändra mig. Inte ens jag. Därför älskar jag mig själv nu och är glad att jag är en människa full av känslor. Och jag vandrar vidare på gatan med stolthet i blicken. Här har jag vuxit upp, här ska jag dö. Och livet är fullt av överraskningar. Jag väntar på nästa del som kommer. Ni kan aldrig ta ifrån mig min själ.




Fri vers av Tess74
Läst 185 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2013-09-20 11:39



Bookmark and Share


  Densen VIP
Börjar tänka på mitt Fagersta;)Vet...det är bara att förlika sej, så gott det nu går:/Själv har jag sprungit alldeles för många "ohälsosamma maratons" försökt springa ifrån mej själv...konsensus: Jag kommer likväl alltid i kapp mej själv ändå...
2013-09-21

  Undine
Perspektiv! Bra skrivet, böcker tankar.
2013-09-20

  Carina Bendix
Härlig text som smittar av sig med sin positiva energi!
2013-09-20

  Jordgubbsodlare
Du delar med dig av dig själv på ett sätt som berör!
2013-09-20

    ej medlem längre
Tack! Soulsister..
skönt att du tar steget fullt ut
Jag är också stolt nu..till slut:-)
Together stronger!
Tack för din fina text!
Kram
Z
2013-09-20

    ej medlem längre
fint T!
2013-09-20

  Tabac VIP
Bravo!
Yeah right liksom.
2013-09-20

  Mike
Otroligt starkt och bra skrivet!
2013-09-20

  peter markurth
denna käns sann...
2013-09-20

  Lars Hedlin
Starkt berör din text det inre!
2013-09-20
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74