Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vid höstdagjämningen


Det glöder som eld i trädens toppar

Ormbunksmattan går i koppar

Upp ur skogens mark tittar bruna soppar

Men snart grått novemberregn droppar

Ty inget finns som tiden stoppar




Bunden vers (Rim) av Susanne Ljung Adriansson VIP
Läst 237 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-09-20 16:04



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vackra är dina fina ord om hösten.
2013-09-20
  > Nästa text
< Föregående

Susanne Ljung Adriansson
Susanne Ljung Adriansson VIP