Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Broken angel




Trasig änglar flyger inte längre

Trasiga änglar måste lagas

Fixar vingarna så dom lyfter igen


Trasiga änglar är ensamma

Trasiga änglar har ett dött hjärta

Fixar till det så det slår igen


Trasiga änglar behöver också kramar

Trasiga änglar fäller inte tårar

Dom gömmer känslan långt inne i själen




Fri vers av Tess74
Läst 326 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-09-21 11:02



Bookmark and Share


  Carina Bendix
En trasig tusenlapp är ändå en tusenlapp..samma värde..;)
2013-09-21

  Carina Bendix
En ängel är alltid en ängel, även om den blivit lite kantstött..de nya vingarna som växer ut är mycket större och vackrare än de gamla.
2013-09-21

  Solitaire VIP
Tänkte på låten,
Längtade efter den...
...och hittade detta klipp :)
http://m.youtube.com/watch?v=ZmbJnjBdbbg&desktop_uri=%252Fwatch%253Fv%253DZmbJnjBdbbg
Tycker om din text. Känner en liten sorg.

2013-09-21

    Elisabeth Nilsson VIP
Trasiga änglar kan ändå vara starka! Som du, min syster, faktiskt är.
2013-09-21

  Lars Hedlin
Berörs inom!
2013-09-21

  Maria Sundelin VIP
Smärtsam
Men trasiga änglar kan ge mycket värme om de inte glömmer bort att hjärtat läker trasiga vingar bäst
Varma kramar
2013-09-21

  peter markurth
går det att laga?
2013-09-21

    ej medlem längre
Gripande..
2013-09-21
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74