Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Error





Jag dricker mig full. Rom och Cola. Gott som fan. Jag känner hur det sprider sig i kroppen. Värmen. Den som ingen kan slå. Den som får en att glömma alla bekymmer. Jag är kung i baren som Uggla sjunger. Dansgolvet under mina skor. Svettiga människor. Överallt är jag och skrattar. Flirtar, charmar och ler. Men den trasiga jag glömmer inte. Hålet i mitt hjärta kan inte fyllas. Det spelar ingen roll hur många berusade nätter jag har, eller hur många sängar jag hamnar i. Du finns där. I tomrummet. Det som ekar så jävla hårt. Dunk, dunk, dunk......error.. Du fattas. Och jag höjer mitt glas. Skålar med djävulen. Knullar sönder min kropp. För där och då glömmer jag. I några sekunder. Jag är så vek. Jag är så svag. Men bara idag. För i morgon är en annan dag. Då ska jag ta tag i mig själv. Mitt trasiga jag ska förstöras. Men hålet i mitt hjärta. Det ekar lika jävla mycket. Dunk, dunk, dunk....error.




Fri vers av Tess74
Läst 167 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2013-09-21 12:14



Bookmark and Share


  reza.hb
Känslofull, saknad...error,
vändzon..

2013-10-06

    Emma Björn
Du är varken vek eller svag!
Du är snygg, du är sexig, du är bra!
Det är inte du som har förlorat honom... Det är han som har förlorat dig!
2013-09-21

    Elisabeth Nilsson VIP
Det är livet. Det djävliga, underbara som man ändå bara vill ha! Med alla dess brister. Berg och djupa dalar.
2013-09-21

  Lars Hedlin
En text som berör mig..Du beskriver att du sannerligen är en männsika..med känslor ..värme ..och kärlek....
2013-09-21

    ej medlem längre
Tycker om både dig och texten, så mänskliga i både svaghet och styrka.
2013-09-21

  Linil VIP
Känner ett sorgset vemod. Ett trasigt hål var en fin beskrivning.
2013-09-21
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74