Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till min skapare



Åh min skapare, varför skyr du mig?
Födelsen bar föraktets färger
Du sådde frön av självhat i min själ
Sydde sömmar av svaghet på min kropp
För att sedan hånfullt skapa sinnet att begrunda dem


Varje framgång gav du en fadd förnimmelse
Strimmor av hopp släcktes skoningslöst
Mitt psyke tjänade som spelrum för din sadism
Kärleks fägring förblev för mig blott en hägring


Men min skapare, om du hatar mig
Om det här är allt som menats för mig
Om mitt öde ej bringar bättre dagar
Jag ber dig ödmjukt; ta mig härifrån
Släpp dina kedjor och låt mig gå












Bunden vers av anathema VIP
Läst 303 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-09-21 12:51



Bookmark and Share


  Mona Nordkvist VIP
Berör mycket.
2013-10-06

  Magica VIP
En stark text!
2013-09-28

  Nina.H
Poesi som griper tag.. man känner
en vanmakt.. berörande bra!

2013-09-23

  Katinka VIP
Nu känner jag igen Fröding i din text. Barnet som Gud glömde. Känner igen mig. Bra!
2013-09-21
  > Nästa text
< Föregående

anathema
anathema VIP