Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utslitet hjärta

Känns som att halva mitt hjärta nyss slitits ut,
så ledsen men ändå så glad och lycklig men ändå så olycklig.
Lyssnar på HU med mycket bas och känner den dunka i bröstet,
samtidigt som som jag har svårt att andas för alla känslor,
när den andra halvan tappert dunkar vidare och försöker kompensera för den anda halvan.




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Spacefag
Läst 343 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-09-21 21:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Spacefag
Spacefag