Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

The fire

The fire, it's so pretty.

It feels so nice.

The feeling when it touches my body...

So nice.

No, no, no.

Don't blow it out...

Let it burn.

Let it burn.

Under my skin.

Let it burn.




Övriga genrer av Spacefag
Läst 285 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-09-22 20:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Spacefag
Spacefag