Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Känslokall

Jag har blivit förstörd för många gånger.

Har blivit sårad för många gånger.

Har blivit knäckt för många gånger.

Jag har blivit som dom.

Dom som inte kan älska.

Dom som har förlorat hoppet.

Dom som inte tror på kärlek eller sådant.

Jag har blivit helt känslokall, helt tom på insidan, helt..

Helt..

Död..

Idag, imorgon, För alltid.




Övriga genrer av Spacefag
Läst 476 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-09-22 20:33



Bookmark and Share


  Ciralina eller Annmari Nyzell VIP
Det var vackert och äkta skrivet
men man kan lära av hyacinten
att vi har alla kärlekens krafter inom oss själva
och kan växa i mörkret och i vilan.
Bara det äkta ljuset kan kalla oss upp och ut igen
för att blomma
2013-09-23

  Rozsi.kovacs

Nej förhoppningsvis inte för alltid du måste upptäcka ljuset,
även om du just nu ser mörker... Vi har fått vårt liv i gåva vi måste
se hur vi kan ta vara på o förvalta det... Tro mig det är inte för sent
2013-09-22
  > Nästa text
< Föregående

Spacefag
Spacefag