Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Crying a river

I'm building a bridge,
I'm crying a river.

And I get over it.

Tomorrow comes new problems.




Övriga genrer av Spacefag
Läst 289 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-10-01 20:29



Bookmark and Share


  Ciralina eller Annmari Nyzell VIP
Det där var klurigt skrivet.
Man får något att tänka på.
Det kan finnas ännu mera kontraproduktivt där.
Nya bilder kommer över oss
2013-10-02
  > Nästa text
< Föregående

Spacefag
Spacefag