Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Omständigheter

I'm just tired.
I've been crying,
I'm depressed,
I'm falling apart.
I don't want to live anymore, leave me alone.

Ibland önskar man att man kunde leva ett normalt liv,
Utan några omständigheter.




Övriga genrer av Spacefag
Läst 256 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-10-01 20:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Spacefag
Spacefag