Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sagan var din snara

När vinden föll åt rätt håll
och rörelserna följde en bris åt det goda
vad var det då som slog tillbaka
som tog våra steg?

Man kunde ramla över brunnar
slita liv i tysta skor
men sagan var din snara
var ditt badkar fyllt av blod




Fri vers av konstkick
Läst 295 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-09-22 07:18



Bookmark and Share


  Fru Intighet
Starkt, fantastiskt.
Men hjärtskärande.
2013-12-17

  träsnidaren
Det gör ont att läsa. Skräckinjagande och vackert.
Sista raden är riktigt stark. Jag är berörd.
2013-09-22
  > Nästa text
< Föregående

konstkick
konstkick