Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Intets lina

Du binder intets lina om min kropp
sprayar vapenvilor överger mitt hopp
Du kristalliserar brasans röda vind
klottrar kakafoni kysser blott min kind

Jag binds fast av dina vilda lockar
fyller krigstörsten svunna minnen krockar
Jag är ljuset som slocknar i din hand
tappar kontrollen klipper av ditt band




Fri vers (Fri form) av konstkick
Läst 51 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2024-01-23 06:58



Bookmark and Share


  Mats Edin VIP
Snygga strofer å rim
2024-01-23
  > Nästa text
< Föregående

konstkick
konstkick